Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Shushi
|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2015 13:26 Заглавие: Разплащания |
|
|
Здравейте, от месец юли преминах от Делта на Делта про. В меню разплащания ми стоят всички контрагенти и фактури от 2015 година, независимо дали са платени или не. Това ме обърква при справки и плащания. Най-вероятно трябва да променя някоя настройка, за да ми излизат само контрагентите и документите със задължения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Веселин Чолаков Microinvest

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2015 06:52 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
след импорт от Делата към Microinvest Делат Pro, е необходимо еднократно да преминете през Операции>Автоматични операции>Закриване на документи.
Също, препоръчвам да видите Видео урок 3 - Разплащания, от страницата на продукта. _________________ Microinvest Счетоводен Портал |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mayaiwanowa
|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2015 18:50 Заглавие: Разплащане по кредитно известие |
|
|
Здравейте,
Имам издадено кредитно известие от доставчик. Той от своя страна ми връща сумата по банков път. В меню Разплащания не мога да въведа тази операция. Изобщо салдото по това кредитно известие не се визуализира в полето Документи за задължения и вземания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mayaiwanowa
|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2015 20:19 Заглавие: |
|
|
Операцията, която съм направила е 602/401 с -Х,00 лв.; документа е КИ, сделката ми е покупка без право на ДК;сумата е със знак минус. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 08:09 Заглавие: |
|
|
Би следвало операцията по КИ да виждате в секция Документи за съществуващи плащания. Прегледайте дали нямате филтър в Разплащане, който да ограничава извежданата информация.
А, плащането, което е направил доставчика Ви, следва да осчетоводите в самостоятелно контиране. 501 / 401 - БИ операцията ще се отрази в секция Документи за задължения/вземания, за да можете да "обвържете" с кредитното известие. _________________ Предстоящи безплатни продуктови обучения и семинари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mayaiwanowa
|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 12:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте, само последно да уточня - самата операция я виждам точно в тази секция Документи за съществуващи плащания. Доколкото разбирам , казвате че трябва в меню Контиране да си направя операцията 503/401 и след това да направя обвързване по конкретния доставчик.?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mayaiwanowa
|