Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Виктор Павлов Microinvest

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dial_konsult
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2011 15:06 Заглавие: материали и бази |
|
|
Възможно ли е когато изписвам материали от 302 да виждам наличността и осреднената цена, а не да си разпечатвам наличностите и така да изписвам. Изписването на стоки става добре, но после не дава възможност изобщо да се види дори самата контировка, а камо ли да се редактира. Все пак всички грешим.
И отново да говорим за базите.
Моля, даите ни възможност за всяка фирма да си правим собствени бази и да си ги записваме където ние желаем и именуваме както ние искаме. Наложи се да си прехвърля базите на другия компютър - не дава. Имам закупени 2 продукта, но не мога да ползвам единия, защото няма как да разпределям базите и задачите. И става така, че трябва да си работя сама само на моя компютър. Компютрите са лаптопи и затова не е направено на принципа сървър. Защото ми се налага да ходя и в други градове. И как да оставя на колежката да работи като съм дигнала базата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dial_konsult
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2011 15:15 Заглавие: |
|
|
Този продукт го инсталирах, но както Ви обясниха малко по-горе във форума нещо не се получава, а и все пак не съм програмист.
Когато съм купувала счетоводна програма не съм искала да изучавам и програмиране и сървъри. Нито пък съм длъжна да знам толкова добре английски, че да се оправя с хелповете на Microsoft SQL Server Management Studio Express.
Между другото виках и програмист да помага, за да се окажа аз неграмотната. И той не можа да помогне. Моля дайте адекватно решение на проблема и то на БГ. Все пак сме в България и купуваме български продукт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2011 15:56 Заглавие: |
|
|
Бази, свързани със SQL сървър не могат да се местят произволно. Има строги правила за това и инструменти.
Обърнете се към нашите колеги от поддръжката. Явно Вашият програмист няма необходимите знания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nano
|
Пуснато на: Сря Май 30, 2012 18:15 Заглавие: парола за SQL Server |
|
|
здравейте,
инсталирах делта про и работи нормално, след това инсталирах инвойс но ми дава че няма връзка със сървъра.
Възможно ли е да ми изпратите паролата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Сря Май 30, 2012 19:39 Заглавие: |
|
|
Изпратено е ЛС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 31, 2012 08:56 Заглавие: |
|
|
@Nano: Вероятно несъвпадението на паролите идва от факта, че версиите на Microinvest Делта Pro и Microinvest Invoice Pro са много различни във времето. Кога и как сте ги инсталирали? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
contabilsrl
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2012 11:28 Заглавие: |
|
|
Инсталирах демо версията на Делта Про за да видя продукта и имам съобщение:
Не е настроена връзка с Microsoft SQL Server!
Как да я настроя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2012 12:07 Заглавие: |
|
|
Изпратени са настройки на ЛС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gadasoft
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2012 13:57 Заглавие: |
|
|
Моля също за настройки на сървър, благодаря предварително ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2012 14:15 Заглавие: |
|
|
Проверете си входящата поща . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli_nik
|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:27 Заглавие: |
|
|
Опитвам се да инсталирам Демо версията на Делта Про, но стигам до екран, в който иска да се въведе Код за актуализация?!? Къде греша и как мога да си инсталирам демо версията на продукта, за да го разгледам? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radoy_k
|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:56 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
Явно е имало инсталирана Делта Про на този компютър. След изтичане на безплатния период, ползването на програмата е възможно след заплащане. Ако искате да тествате - инсталирайте я на друг компютър, на който не е била инсталирана по-рано. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yordan.ribarov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
venerka
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 13:20 Заглавие: Делта Про |
|
|
Инсталирах ТРЗ и ЛС ПРО, всичко е ок, но при инсталация на Делта Про излиза съобщение: Не може да бъде осъществена връзка с базата данни! Опериционната система е Windows 8 (лицензиран). Моля за помощ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|