Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ateneva
|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2013 10:24 Заглавие: |
|
|
Сега мислех си,че форума е за взаиомопомощ,ненужни коментари и т.н. няма смисъл.Имам предствава макар и малка как се инсталират програми.За сетен път се убеждавам ,че Екипът на Микроинвест правят нещата така,че веднъж да си купиш програмата втори път да се затрудниш с инсталацията за да потърсиш техен сътрудник за да си платш евентуално и за посещение.Не може продавайки ми програмата да ми кажат"ако срещнете трудност" ето ви телефон на човек който ще ви посети да ви я инсталира естествено срещу определената сума.Това е погазаване на всякакви права на потребител най-малкото...........и търсейки тук информация за тези т.н. сървъри и да ми пишат разни "хакери" със смешни изказвания.Айде благодаря ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2013 10:28 Заглавие: |
|
|
Ще публикуваме парола във форум веднага след като Вие публикувате номер на ваша кредитна карта във форума и ние я проверим дали работи.
Паролата затова е парола, за да защитава данните, а не да се разпространява по форумите.
Освен това искам да направим проверка при чист Windows, инсталиран правилно. Тогава няма проблеми, всъщност тук всички потребители с проблеми са именно такива, чийто компютри не се поддържат или някакъв познат е "правил нещо" по компютъра. От това идват проблемите, а ние ги оправяме. Факт! _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ateneva
|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2013 10:35 Заглавие: |
|
|
г-н Павлов написах за парола на Л.С. тъй като видях,че сте пращали на други съфорумци,после се порових и видях,че това е било в минало време.Но начина по който ми се отговаря тук е ...........
Купувам нещо и за да го ползвам трябва да си платя втори път е хубаво направо си го включвайте в цената на продукта и да идва човек на място какво си губим времето в безсмислени приказки и обяснения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2013 10:57 Заглавие: |
|
|
Колегата съвсем ясно два пъти Ви е посъветвал да се свържете с нас, за да Ви окажем помощ в разрешаване на проблема.
Телефоните са обявени на раздел Контакти в сайта ни. Консултацията по телефона е напълно безплатна, ако проблема е стандартен ще се разреши след максимум 5 минути.
Щяхте да сте забравили за това, няма смисъл от заяждане и неправомерни обвинения... _________________ Предстоящи безплатни продуктови обучения и семинари |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2013 11:03 Заглавие: |
|
|
А ако Windows-а Ви работеше правилно, то продукта се инсталира безпроблемно. Ние ли сме виновни, че Вашия Windows работи лошо?
Много е лесно да ни обвинявате нас, все пак погледнете дали Вашата система работи коректно. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladko
|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 22:14 Заглавие: |
|
|
moje li parolata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 22:23 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Пробвайте да създадете нова база, да сканирате за вируси. Също така ни е необходима повече информация за да ви дадем конкретен съвет. Паролата не се разпространява чрез форума. _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
Бърз чат отговор
W: https://www.danistudio.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 22:31 Заглавие: |
|
|
Пароли не се изпращат. Свържете се с нашата поддръжка. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hariti
|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2013 15:48 Заглавие: Вирус и SQL сървър |
|
|
Здравейте, компютърът ми взе да работи много бавно /начално зареждане, пускане на интернет браузър, стартиране на програма/, преди 1 седмица работеше перфектно. Стартирах антивирусна Microsoft security essentials и излезнаха няколко вируса с препоръчано действие премахване, след като натиснах този бутон и рестартирах компютъра се опитах да стартирам Делта про и ТРЗ про, но ми излиза съобщение, че няма връзка със сървъра. Проверих сървисите на SQL - бяха спрени. Стартирах ги - пак няма връзка. Пробвах да влезна с Managment studio - не може да влезе нито със Server нито с Windows autentication /влизам в компютъра като администратор със всички права/.
Вероятно ще преинсталирам всичко, но все пак да попитам според вас дали е възможно вирусът да ми е засегнал системата и необходимо ли е да правя пълна преинсталация? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2013 16:02 Заглавие: |
|
|
Като първо действие стартирайте сървисите. След това би трябвало всичко да работи. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radost588
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2017 22:05 Заглавие: |
|
|
Здравейте, ще можете ли и на мен да пратите парола на SQL server |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 16:30 Заглавие: |
|
|
Свържете се с нашата поддръжка. Пароли не се изпращат по e-mail. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
benata1985
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2020 10:10 Заглавие: парола делта про |
|
|
Здравейте, когато стартирам Делта про ми излиза съобщение, че не е настроена връзка с Microsoft SQL Server. Ще може ли парола? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Йордан Атанасов Microinvest

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2020 20:05 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
и да ви дадем паролата няма да ви реши проблема. Има проблем с SQL сървъра или не е инсталиран или има някакви проблеми. Това ще трябв да се види. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
benata1985
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2020 20:39 Заглавие: Делта про |
|
|
Знам какъв е проблемът,затова моля изпратете ми парола. |
|
Върнете се в началото |