Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
obelixbg
|
Пуснато на: Съб Юли 30, 2011 09:26 Заглавие: Microinvest Invoice И Junior |
|
|
Здравейте сега да попитам дали е възможно да се направят тези промени на Junior.
1.Когато се пускат фактури възможно ли е се пускат и стойностни фактури защо аз работя и с такива.Ще обясня на кратко за какво става на въпрос така когато пиша стокова и се налага да пусна фактура добре защото тази фактура става реална.Но когато се налага да пусна стойностна фактура да кажем за определен период не става.
2.Защо не може когато разпечатваме стокова или фактура да си избираме с кой принтер да си разпечатаме защото при мене се работи с формати А5 и А4 и си представете за какви става на въпрос когато се налага да сменям постоянно хартията.
--------------------------------------------------------------------------------------
И сега за Microinvest Invoice знам че програмата е безплатна ,но мисля че не искам много.
1.програмата работи много добре но неми харесва ,че няма опция да се прави подробна справка за даден обект по дни ( да показва например от 01.01 - 30.01.2011 за всяка дата по отделно на Junior показва така справка но тука не ) да поясня СПРАВКА , ДОКУМЕНТИ, ПРОДАЖБА ПО СУМИ такава справка не може да се направи на Microinvest Invoice.
2. Защо не може когато разпечатваме стокова или фактура да си избираме с кой принтер да си разпечатаме защото при мене се работи с формати А5 и А4 и си представете за какви става на въпрос когато се налага да сменям постоянно хартията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 09:56 Заглавие: |
|
|
Вместо Microinvest Invoice използвайте Microinvest Invoice Pro.
Вместо Microinvest Junior използвайте Microinvest Склад Pro. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|