Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dial_konsult
|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2011 16:58 Заглавие: Личен труд |
|
|
Здравейте,
ТРЗ Про е хубаво, но все още недоразвито според мен. Мнението ми е от това което видях в бета версията.
1. Няма възможност за личен труд на СОЛ;
2. в справката за вноски по кодове ми закръгля сумите (например вместо 33.60 ЗОВ на СОЛ ми дава 34 лв).
3. Не видях също и справките за статистика, които бяхте обещали.
Това така ли ще бъде или в официалната версия ще бъде променено.
Имайки предвид бързото развитие на Делта Про се надявам и тук да стане същото и да вземете предвид предложенията ми и забележките.
С уважение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2011 17:01 Заглавие: |
|
|
Това е първа публична версия, нормално е да има ограничения. Сравнете първата и последната версия на Microinvest Делта Pro. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2011 21:24 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
конкретно по въпросите:
1. Добавете в картона на СОЛ променливата: Възнаграждение за положен личен труд;
2. Фиксиран е проблемът със закръгленията в справката Вноски по кодове към бюджета и ще бъде коригиран;
3. Справките за статистиката са трудоемки и към момента се изготвят.
Благодарим за отправеното мнение и очакваме всички препоръки от нашите потребители! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho75
|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2011 23:18 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
за да не отварям нова тема.
Първо, поздравления за новия продукт. Действително много сте се постарали. Това което ми прави впечатление е, че ако например начисля заплати за м. 09.2011 г. и след това начисля декларация 6 тя не излиза на печат. Ако дам редакция на данни за декларация 6 то там месеца е 002011 и трябва всеки път да го редактирам. Ако това е замисъла е много неудобно. Според мен би трябвало месеца да излиза автоматично и да зависи от месеца до който са начислени заплатите. И няколко въпроса: Какво означава месец за експорт при декларация 6? Ще има ли възможност за изготвяне на годишна декларация 6 на СОЛ автоматично от програмата? Предвидено ли е изготвянето на график за ползване на годиш отпуск? Как става корекция на данни за минал период?
Стана малко объркано, дано сте ме разбрали  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 08:04 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Стъпките по изготвяне на декларация 6 са:
1) Начисляване на данните
2) Редакция (ако е необходима)
3) Експорт на данни за декл. обр. 6, коЙто служи за създаване на файл NRA2006.txt, за предаване по електронен път към НАП.
В следващи версии на програмата автоматично ще се предлага извършване на експорт след начисляване на декларацията.
Предвидили сме възможност за съставяне на 13 декл. за самоосигуряващи се лица, редакция на данни за минал период, както и извеждане и на форма 76. По-нататък ще видите и тези функционалности.
От публикуването на първата beta версия на програмата, тя започва да се развива стремглаво, по примера на Microinvest Делта Pro. Във всяка нова версия ще бъдат реализирани нови и нови модули, тези който сме Ви обещали, но и много други удобства които сме предвидили.
Благодаря Ви за похвалите от името на целия екип на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho75
|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 08:15 Заглавие: |
|
|
В редакция на данни за декларация 6 мога да променя месеца, но не и сумите. Може би така е по-правилно. Но не ми става ясно защо месеца който се показва не е 09.2011, а 002011? Също така, когато се начисляват данни за декларация 6, според мен би трябвало да се изключват автоматично самоосигуряващите се лица. Също така, имам предложение: Да се изгради модул за изчисляване на работна заплата по график. Давам пример: Има професии, които работят постоянно по предварително определен график - диспечери, служители на спешната медицинска помощ, БДЖ и т.н. Ако се въведе възможност за вкарване на техните дежурства в един специален календар, от който програмата автоматично изчислява отработените, дневни и нощни часове, както и извънредния труд, а от тук следва и подаването на справката за извънредния труд към Инспекцията по труда. Това би увеличило много възможностите на програмата, като и би улеснило голяма част от потребителите, а също така и би привлякло нови, такива. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho75
|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 10:28 Заглавие: |
|
|
Сега забелязах, че декларация 6 се създава коректно като файл, но при печат месеца, за който се отнася е грешен. Например, начислени данни за м. 10.2011. Във файла са се записали данни за м. 10.2011, но при печат на декларация 6 излиза месец 01.2011. Надявам се, че ще ме разберете  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 11:52 Заглавие: |
|
|
Предвиден е календар за създаване на график за всички работници на фирмата, както и индивидуален такъв с автоматично отразяване на отработените часове (нощни, дневни, извънредни). Но всяко нещо с времето си .
Ще изчистим неточностите в редакция на декл. 6 в официалната версия. Благодарим Ви за изчерпателните постове . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
metalik
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 10:41 Заглавие: |
|
|
Как ще става в ТРЗ Про ако лице има допълнително споразумение за промяна на заплата не от началото на месеца, а от средата например? Защо в "Ново начисление" не добавите и "Допълнително споразумение". Или има друг начин да се направи, за да може програмата да направи коректни начисления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 12:08 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Предвидили сме бутон допълнително споразумение, с който ще се правят промени по трудовия договор и ще се пази хронология за измененията.
В този модул ще се посочва датата на допълнителното спразумение и новите стойности по договора, от което програмата ще прави автоматично останалите изчисления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|