Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rumenn
|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2020 18:47 Заглавие: Въпрос за инсталация с нов лиценз на стар компютър |
|
|
Здравейте,
намирам се в следната ситуация, която ясно е описана във WIki-то
"Частен случай на актуализация: На компютърът е била инсталирана по-рано демо версия, за която е забравено и срокът на действие отдавна е изтекъл. Независимо от това дали е била използвана тази демо версия, била ли е изтрита, данните за нея се съхраняват, за това при опит да се инсталира един от продуктите на Microinvest той може да изисква от начало код за актуализация (т.к. е била инсталирана стара версия) и след това лицензиране. Това са два различни кода, не се опитвайте да въвеждате лицензионния код, когато се изисква код за актуализация!"
Имам доста закупени лицензи през годините и на въпросният компютър явно преди години е правена инсталация на Склад ПРо., най-вероятно остарявла демо версия е имало..
Въпросът ми е следния:
Как мога на този компютър да инсталирам чисто новият ми закупен лиценз или заради стара инсталация на програмата трябва да го пиша "брак" и да взема друг компютър?
Евентуално пълна преинсталация на ОС ще ми съживи ли машинката за лицензиране?
Благодаря
Румен
ПП..
Може би темата е за съседния раздел Поддръжка.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Дек 10, 2020 10:54 Заглавие: |
|
|
Това е стандартна процедура, свържете се с нашия търговски отдел. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumenn
|
Пуснато на: Чет Дек 10, 2020 14:26 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията!
Колежките бяха много учтиви, когато съм на въпросния компютър ще ми разрешат ситуацията... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|