Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nike
|
Пуснато на: Вто Апр 09, 2019 02:16 Заглавие: След ъпдейт от 2.00.31 до 2.00.32 частично неравняване Д1-Д6 |
|
|
Ъпдейтнах до 2.00.32 от 2.00.31
Малка база с 5 трудови договори и 1 СОЛ.
Първо 4-март не беше отбелязан като почивен.
Но след се случиха странни неща.
Отхвърля ми Д1 и Д6 защото няма равенство.
През програмата на НАП файловете са ОК.
Проследих Д1 и Д6 поотделно на лице по лице.
При 1 ТД се получаваше странна разлика при ЗО и ДОО-грешни суми в Д6
Предадох 4 ТД и 1 СОЛ без въпросното.
Не исках да поправям на ръка Д6 и започнах многократно да анулирам и начислявам заплатите за м. март и да проверявам картона на лицето нещо да е чекнато и премахнато неволно. При всяко ново начисляване се получаваше различна сума в Д6. След 5-6 анулирания и изчисляване всичко си стана ОК.
Има ли нещо специфично в този ъпдейт? Или да деинсталирам и инсталрим отново ъпдейта за не се наложи да боря и с другите бази. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Вто Апр 09, 2019 09:00 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Няма нещо по-специфично при актуализация на версия 2.00.32 на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Календара за програмата е актуализиран още в годишната версия - м. Януари. При необходимост от корекция в дните е необходимо заплатите за месеца на корекция да бъдат преизчислени. Полученият резултат при Вас при многократни изчисления не се наблюдава в стандартната функционалност на програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Йордан Атанасов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Апр 09, 2019 12:12 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
ще ни трябват файловете, които подавате, за да видим къде е точно проблема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V.Ivanova
|
Пуснато на: Сря Апр 10, 2019 15:05 Заглавие: |
|
|
Аз съм с версията от 12.02 и също 4 март не беше отбелязан като почивен ден. Направих го ръчно. Та, не е вярно, че календарът е актуализиран в ануарската версия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cecoban
|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2019 12:32 Заглавие: |
|
|
V.Ivanova написа: | Аз съм с версията от 12.02 и също 4 март не беше отбелязан като почивен ден. Направих го ръчно. Та, не е вярно, че календарът е актуализиран в ануарската версия. |
Значи в януарската версия е актуализиран календарът, но по някаква причина промяната не се отразява във всички фирми. При мен например само в една от фирмите 04 март не беше отбелязан като почивен ден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2019 17:29 Заглавие: |
|
|
Вероятно има значение в кой момент и чрез коя версия са начислявани заплатите. Аз си свалих версията от сайта и всичко е ОК.
Нека при следващ такъв случай да се свържете с нас. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|